Ett ungt teknikföretag med stor nyfikenhet & potential

Startår

Antal anställda

%

Ökad omsättning i år

Jobbar mot Industri

Dåtid

MIBA industriteknik AB startades 2009 av Mikael Rantamäki. Då var företagets fokus på service till pulverlackeringsindustrin. Det dröjde inte länge innan två service-elektriker och en programmerare anställdes.

2013 köpte MIBA det etablerade företaget Elmacron i Norrköping. Elmacron jobbar med processteknik (t.ex. flödesteknik) mot ytbehandlingsindustri, processindustri och kommuner.

2014 startades dotterbolaget MIBA miljöteknik, i Skillingaryd. Företaget tillhandahåller innovativa och lättanvända produkter framtagna för luft- & vattenrening, sterilisering och desinficering.

Nutid

Med tillskott av ambitiösa, kompetenta människor från olika branscher har företaget vuxit och hittat den riktning det har idag. Idag har MIBA Industriteknik AB fullt fokus på automation och majoriteten av företagets omsättning kommer idag därifrån.

Koncernen omsätter mellan 25 och 30 miljoner per år och har idag 17 anställda. MIBA industriteknik beräknar att omsätta ca 17 miljoner i år.

Trots att företaget utvecklas mot att bli ett renodlat automationsföretag finns hjärtat kvar i lackeringsindustrin. MIBA värdesätter sin bakgrund och de relationer som finns kvar där och fortsätter att bistå med sin expertis.

Kunder

Ett urval av kunder i koncernen är

Husqvarna Group, Troax, Svedbergs, Z-lyften, LEBA, Arla, Horda-gruppen, SKF, SAAB

Våra värdeord

Vi har alltid en arm ledig!