HRI Teknik – en del av MIBA Industriteknik AB

HRI Teknik är sedan augusti 2017 en del av MIBA Industriteknik AB. Vi hälsar våra gamla och nya kunder välkomna till MIBA Industriteknik och ser fram att få jobba tillsammans med er framöver.

 

MIBA industriteknik AB är ett automationsföretag som utvecklar intelligenta och användarvänliga system för industri och olika typer av processer i hela Sverige. MIBA Industriteknik ingår i koncernen MIBA Group.

MIBA Industriteknik utvidgar gränserna för robotprogrammering i Sverige och erbjuder dessutom programmering i en ovanligt bred flora av styrsystem. Vi är märkesoberoende inom PLC-programmering och är stolta över att kunna erbjuda programmering inom SCADA, HMI och mobilapplikationer. Vi erbjuder även utbildning inom robotanvändning.

Vi säljer produkter som automatiserar, reglerar och mäter. I vår produktflora ingår robotar, styrsystem, visuella IT-system men också limapplikationer och maskinproduktion.

Har ni frågor eller funderingar hör av er till :

Försäljningschef:

Andreas Holmqvist : 073-443 30 60

 

Platschef Helsingborg:

Sebastian Fägerstrand : 072-515 15 12

KONTAKTA OSS PÅ HELSINGBORGSKONTORET

Vill du veta mer om MIBA Industriteknik?

Klicka här så kommer du till startsidan

VILL DU VETA MER OM VÅRA PRODUKTER?

Här hittar du mer information om våra prisvärda produkter för bättre arbetsmiljö och lönsamhet

Nyinstallation av robotar

Vill du läsa mer om våra robotar?

Vi erbjuder robotar av alla märken. Vi levererar kompletta robotceller med all nödvändig säkerhet.

Styrsystem

Vill du läsa mer om våra styrsystem?

MIBA Industriteknik AB har ett egenutvecklat användarvänligt gränssnitt för styrsystem. Vi bygger även om gamla maskiner med styrsystem.

Limapplikationer

Vill du läsa mer om våra limapplikationer?

Vi har stor teknisk kompetens och mångårig erfarenhet inom limappliceringsbranschen. Vi erbjuder appliceringsutrustningar med hög kvalité för både kall- och smältlim och har även material till allt från handapplikatorer till skräddasydda limappliceringssystem.

Maskinproduktion

Vill du läsa mer om maskinproduktion?

Vi utför allt från konsultation till färdig produkt. Vi konstruerar inte bara nya anläggningar utan utför också ombyggnationer, modifieringar och effektiviseringar av befintliga anläggningar med hjälp av projekt- och programhanteringstjänster som säkerställer ett lyckat resultat.

Visuella IT-system

Vill du läsa mer om våra visuella IT-system?

Vi erbjuder flera visuella IT-system. Visualisering av mätdata och verksamheter, produktflödessystem och system för stopptidsmätning!

Produktutveckling

Vill du läsa mer om produktutveckling?

På MIBA Industriteknik tycker vi om att göra produktutveckling tillsammans med våra kunder. Här kan du se några av våra projekt!