PLC programmerare sökes till MIBA industriteknik AB

MIBA industriteknik söker dig som vill jobba med automation hos ett nyfiket och framåtsträvande företag.

På MIBA industriteknik tycker vi om att hitta kreativa lösningar på industriella problem. Med våra tjänster och produkter skapar vi de tekniska förutsättningarna för att verksamheter enkelt ska nå Industri 4.0.

Vi utvidgar gränserna för robotprogrammering i Sverige och erbjuder dessutom programmering i en ovanligt bred flora av styrsystem. Vi är märkesoberoende inom PLC-programmering och är stolta över att kunna erbjuda programmering inom SCADA, HMI och mobilapplikationer.

Vi söker en duktig PLC-programmerare och lägger vi inte så stor vikt vid vilka system och tekniker du har arbetat med utan vi vet att du, med rätt hjälp, snabbt kan utveckla rätt färdigheter inför varje projekt. Som person är du nyfiken och flexibel samt drivs av att alltid hitta de bästa lösningarna utifrån varje projekts unika förutsättningar.

Vi kan erbjuda ett mycket stimulerande och omväxlande arbete på det lilla företaget som arbetar med dom stora och spännande projekten. Hos oss får du stort medbestämmande och ges möjligheten att utvecklas efter dina drivkrafter och ambitioner. Ålder, kön eller ursprung spelar ingen roll – men vi vill att du delar våra värderingar när det gäller prestigelöshet och strävan efter att alltid vara en hjälpsam och god arbetskamrat.

 

Vid intresse kontakta Henrik Olofsson på telefon: eller via e-post på: