Sebastian Fägerstrand ny VD på MIBA Industriteknik AB

Den 1 december 2017 tillträder Sebastian Fägerstrand, 40 år rollen som VD för MIBA Industriteknik AB. Sebastian har arbetat med automation i tio år, och kommer närmast från en anställning som operativ chef på HRI Teknik i Helsingborg. Innan dess arbetande han på Automationspartner i Helsingborg som produktionschef.

 

”Det är stimulerande att se medarbetare växa i sina roller, och en del av min roll som VD är att möjliggöra deras utveckling.”

 

Det händer mycket inom svensk industri och allt fler företag automatiserar sin verksamhet. I och med förvärvet av HRI Teknik AB i Helsingborg, kan MIBA Industriteknik AB under ledning av Sebastian Fägerstrand ta sig an ännu större automationsprojekt med innovativa lösningar och samtidigt utöka sin serviceorganisation.

”Jag ser fram emot att vidareutveckla de produkter vi redan har, som automatisk hängning till lackeringsindustrin, pallfotsautomater, och montagestationer och ta dom till en större marknad. Min ambition är att MIBA Industriteknik ska växa och bli en ännu mer etablerad leverantör av avancerade automationslösningar och specialmaskiner samtidigt som vi behåller den höga servicegraden hos våra lokala kunder. ”