Att jobba inom industrin kan vara spännande och utvecklande, men arbetet innebär också höga ljud, buller och ganska tråkiga miljöer. Då kan det vara skönt att ha en mysig plats att dra sig tillbaka till på lunchen eller under fikarasten. Varför inte piffa upp ert personalutrymme med hjälp av några vackra tapeter?

Förvandla ett utrymme enkelt

Det finns nästan inget enklare sätt att förvandla ett utrymme än med hjälp av tapet på väggarna. Ett ganska tråkigt rum känns genast som nytt med nya väggar. Det är dessutom mer kostnadseffektivt att tapetsera om istället för att genomföra en helrenovering. Naturligtvis har industrimiljöerna förändrats sedan den industriella revolutionen tog sin början, men fortfarande är miljön på en industri inte speciellt trevlig och mysig. För att säkerheten på industrin ska bibehållas kan man heller inte satsa så mycket på utsmyckningar. I personalrummet är det dock en annan historia. Här kan ni gå loss med tapet och inredningsdetaljer för att skapa en mer hemtrevlig miljö. Passande tapeter hittar ni enkelt hos Familjetapeter.

Inredningstips för personalutrymmen

I ett personalutrymme behöver det göras plats för avkoppling. Man ska kunna gå in dit och koppla bort arbetet en stund, bara slappna av och njuta av sin mat eller sitt fika. Det kan därför vara smart att satsa på tapeter i lugna och avkopplande färger, till exempel grönt. Komplettera också med några tavlor på väggarna och kanske några gröna växter som förbättrar luftkvaliteten. Sist men inte minst kan det vara trevligt med en soffa att koppla av i, kuddar som matchar tapeterna och kanske några filtar. Helt plötsligt har ni fått en miljö som känns inbjudande och avkopplande att ta en paus i. Det gör också att det blir lättare att sedan klara av det buller som jobbet eventuellt medför.